Аз спортувам

Аз спортувам

Резюме

Уеб платформа, мобилни апликации и бийкън инфраструктура, целящи да мотивира по един иновативен начин младите хора от 18 до 35 години да живеят по-активно. Това ще бъде постигнато чрез изграждане на нов модул към апликация за смарт телефони, поставяне на устройства бийкън до спортни площадки и геймификация насочена към мотивация за повече спорт и активности.

Описание

iSport Целта на този проект е да допринесе за развитието на спортните ценности чрез любителската спортна практика. Лайтхаус е насочен към целевата група между 15 и 35-годишна възраст. Проектът възнамерява да развива дългосрочна промяна в начина на живот, като използва спортната практика за отдих, за промяна към по-здравословен начин на живот и към развитието на общността като цяло. Работната линия на проекта. Предлагаме цифрова гамификация в спортната практика, чрез виртуална платформа, с която всеки човек, който има App Lighthouse, може да събира точки за своята спортна практика, които се практикуват в общинските спортни центрове (бийкън инфраструктура ще бъде осигурена от Lighthouse, за да може да се събира информацията ) И да бъдат част от дигитална класация, която подчертава личните постижения, като помага да се повиши самочувствието и участието в спортната практика.

Цел

Да мотивира младите хора да живеят по здравословно. Да събира статистика за използване на спортните съоражения. Да популяризираме спортните активности чрез гемификация.

Други проекти от тази категория

Close
Close