Преди да умра бих искал..............

Преди да умра бих искал..............

Резюме

Before I die...е световен европейски проект стартирал преди шест години.Към момента е реализиран в седемдесет държави,на 38 езика,върху над 2000 стени.Започнал като експеримент,за кратко време се превръща в платформа и начин на изразяване на младите хора.

Описание

Проекта "Before i die" е световен феномен започнал като експеримент.Към днешна дата е реализиран в седемдесет и шест държави в цял свят. Двадесет и четири от европейските държави са имали осъществен такъв проект. Най-често срещаните послания са: любов, работа, семейство, пътешествие, здраве, комуникация и духовност. Авторите на проекта са издали книга разпространена в целия свят "Да се научим да умрем във.....". Идеята за проекта тръгва от Джеймс Рийвас и Канди Чанг след смъртта на тяхната седемнадесет годишна дъщеря. "Before i die" дава възможност на младите хора да се замислят върху един от екзистенциалните въпроси свързани с живота и смъртта.

Цел

Пренасяне на европейски форми на стандарт и комуникация и получаване на многоканална обратна връзка. Техника, която е покорила държави от целия свят, а днес можем да установим като практика за първи път във Варна. Промяната на конкретно централно архитектурно пространство с нееднопосочен имидж си кореспондира с вътрешно екзистенциални въпроси точно и конкретно в младежта,като цели двустранна промяна.

Други проекти от тази категория

Close
Close