Innowave StartUp 2017

Innowave StartUp 2017

Резюме

Форум Innowave StartUp 2017 e международно технологично стартъп събитие с основен акцент Маркетинг и продажби и електронна търговия. Ориентирано е към стартъп обществото, проактивните младежи с предприемачески профил и бизнес средата. Целят насърчаването на иновативното и креативно бизнес мислене и създаването на благоприятна среда за обмяна на успешни бизнес модели, опит и добри практики. Форум Innowave StartUp 2017 се организира в партньорство с Община Варна (Европейска младежка столица на културата 2017) и с подкрепата на Министерството на Икономиката, Президентът на Република България и Европейска Стартъп Мрежа. Гост-лектори на Форум Innowave StartUp 2017 са световно признати маркетолози, мениджъри продажби и мениджъри във водещи европейски и международни компании за електронна търговия, бизнес ангели представители на инвестиционни фондове от Европа, Америка и България. Основните теми на форума в бизнес залата и стартъп залата ще бъдат: потребителско поведение, изкуствен интелект, тенденции в електронната търговия, маркетинг в електронната търтовия, социално пазаруване, самообучаващ се изкуствен интелкт, масиви от данни, виртуална реалност/добавена реалност, IoT (Internet of Things), иновации в медицината, нано технологии, дигитално здраве и маркетинг в социалните мрежи. Форумът ще събере на едно място над 30 гост лектора, над 25 изложителя в експо зоните и над 700 посетителя в двете зали. За форума ще бъдат селектирани 30 StartUp проекта като само 10 от тях ще бъдат избрани за участие във форума. Те ще имат възможност да представят своите startup идеи, да се срещнат и да получат ментор в лицето на бизнес-ангели, маркетинг експерти с дългогодишин опит и едни от най-големите startup акселератори и фондове за рисков капитал.

Описание

Форум Innowave StartUp 2017 e международно технологично стартъп събитие с основен акцент Маркетинг , Продажби и Електронна търговия. Ориентирано е към стартъп обществото, проактивните младежи с предприемачески профил и бизнес средата. Целят насърчаването на креативното и иноватино бизнес мислене и създаването на благоприятна среда за обмяна на успешни бизнес модели, опит и добри практики. Форумът се организира в партньорство с Община Варна (Европейска младежка столица на културата 2017) и с подкрепата на Министерството на Икономиката, Президентът на Република България и Европейска Стартъп Мрежа. Тази година събитието ще се проведе на 20-ти и 21-ви октомври 2017г., в гр. Варна и ще събере на едно място над 30 гост лектора, над 25 изложителя в експо зоните, над 50 стартъп компании и над 700 посетителя в двете зали. Събитието ще бъде открито от Президента на Република България, Министъра на икономиката и кмета на гр.Варна, на него ще присъства и г-жа Мария Габриел еврокомисар по цифровизацията. Гост-лектори на Форум Innowave StartUp 2017 са световно признати маркетолози, мениджъри продажби и мениджъри във водещи европейски и международни компании за електронна търговия, бизнес ангели представители на инвестиционни фондове от Европа, Америка и България. Събитието ще се проведе в две основни направления в две различни зали: Бизнес зала и Стартъп зала. Основни теми в Бизнес залата:  Потребителско поведение;  Изкуствен интелект;  Тенденции в електронната търговия;  Маркетинг в електронната търговия;  Социално пазаруване;  Маркетинг в социалните мрежи;  Тенденции в онлайн маркетинга;  Международна търговия в Централна и Източна Европа. Основни теми в Стартъп залата:  Изкуствен интелект;  Масиви от данни;  Виртуална реалност/Добавена реалност;  IoT (Internet of Things);  Самообучаващ се изкуствен интелкт;  Иновации в медицината;  Нано технологии;  Дигитално здраве. За форума ще бъдат селектирани 30 StartUp проекта чрез нашата Форма за участие като StartUp. 10 от тях ще бъдат избрани за участие във форума. Те ще имат възможност да представят своите startup идеи, да се срещнат и да получат ментор в лицето на бизнес-ангели, маркетинг експерти с дългогодишин опит и едни от най-големите startup акселератори и фондове за рисков капитал.

Цел

Целите ни са : - Да насърчим иновативното и креативно бизнес мислене и предприемаческата активност в гр. Варна, като създадем устойчива среда за споделяне на успешни бизнес модели, опит и добри практики между успешни и стартиращи предприемачи от Европа, САЩ, Канада и България. - Налагане на Варна като център (столица) на младежкото предприемачеството в България и дигитален хъб на Европа. - Популяризиране на Варна като Европейска Младежка Столица 2017.

Други проекти от тази категория

Close
Close