Да събудим Варна

Да събудим Варна

Резюме

Проекта “Да събудим Варна” е иновативен за града. Неговата цел е да покаже как едно забравено от хората място има потенциала и може да се превърне в една от най-посещаваните територии на града.

Описание

Концепцията на проекта “Да събудим Варна” включва: - видео и фото заснемане на всички събития + фото изложба на ключовите моменти, случващи се в рамките на сезон 2017; кратки интервюта от участващите, репортажи и трейлъри на всички дейности. - заснемане на късометражен филм, в който ще се покажат дейностите по изграждането на областта „Таляна” от началото на ремонтните дейности, до крайната визия на мястото. След края на сезона, филма ще бъде излъчван във Фестивален комплекс Варна и други градове из цяла България и Европа, с цел популяризиране на новоизградената територия. Както и ще послужи за демонатрация на добре свършената работа между Община Варна и Младежки сектор. - Организиране на ежемесечни големи събития като: танцови спектакли и състезания, Beatbox състезания, чиито награди ще изпращат победителите им към събития от този жанр в Европа. - Огранизиране на по-малки, но също така привличащи интереса събития под формата на танцови, артистични и други Workshop-и в различни сфери, с някои от най-добрите лектори в страната. Смятаме, че „Да събудим Варна” е инициатива, която ще спомогне за изграждането на място, където да се събират млади хора, с възможност за повече активности и интересни събития. Доказано е в световен мащаб, че такива места, като това, в което искаме да превърнем „Таляна”, подобряват качеството на живота на гражданите и прави градовете по-оживени и посещаеми. Затова с този проект искаме да покажем на Общините, че колкото повече се работи в полза на гражданите, толкова по-привлекателни и живи ще са градовете. А това от своя страна подпомага бизнеса и много други пера.

Цел

Целта на „Да събудим Варна” е да покаже на обществото,че в града ни се осъществяват също толкова добри проекти, колкото и в чужбина, подобряващи социалния живот в него.

Други проекти от тази категория

Close
Close